Warmtepompboiler kopen | IZI Heat prijs

Warmtepompboiler kopen? Een IZI HEAT Warmtepompboiler is energiezuiniger dan een elektrische boiler. De warmtepompboiler heeft een terugverdientijd van 1 jaar.

Heb je interesse in onze warmtepompboiler modellen & prijzen? Vraag hieronder snel en eenvoudig prijs en ontvang binnenkort je persoonlijke prijsofferte:

prijs van een warmtepompboiler IZI Heat

Waarom een warmtepompboiler kopen voor je woning?

Met een warmtepompboiler van IZI Heat kun je met behulp van warmte uit je omgeving, zoals uit de bodem, lucht of uit open water, warmte onttrekken voor het verwarmen van je woning en sanitair.

Het kopen van een warmtepompboiler brengt veel handige voordelen met zich mee.

Ontdek hier wat een warmtepompboiler is, wat de voor-en nadelen zijn, en waarom het kopen van een warmtepompboiler een goede investering is voor je woning.


Warmtepompboiler kopen


Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler is een systeem waarmee je op milieuvriendelijke wijze warmte kunt onttrekken uit de omgeving. Zodra de warmte door de pomp onttrokken is kan deze naar de boiler gepompt worden en vervolgens verspreid worden naar radiatoren en het sanitair.

De boiler werkt volledig elektrische, waardoor er geen fossiele brandstoffen aan te pas komen indien je gebruikmaakt van groene energie. Veel warmtepompboiler systemen beschikken over handige een elektrische weerstand. Hiermee kun je eenvoudig het verwarmingsproces versnellen.

Wanneer is een warmtepompboiler gunstig?

In de meeste gevallen en voor de meeste woningen kun je in principe kiezen voor een warmtepompboiler installatie. Echter is een warmtepompboiler niet in elke situatie mogelijk. Zo dien je uiteraard te beschikken over een warmtepomp, wat niet voor iedere woning geschikt is.

Ook kun je het best kiezen voor een warmtepompboiler wanneer je niet beschikt over gasaansluiting in je woning en je een grote behoefte hebt aan sanitair warm water. Met een warmtepompboiler kun je tegelijkertijd op diverse plekken in je woning warm water afnemen en bevat de boiler een groot reservoir voor grote volumes. Zo zijn er warmtepompboilers beschikbaar met een inhoud van 80 tot wel 300 liter.

Daarnaast is een warmtepompboiler zeer gunstig wanneer je deze kunt combineren met zonnepanelen. De boiler werkt namelijk op elektriciteit en verbruikt redelijk wat energie. Wanneer je gebruik maakt van de warmtepompboiler blijven je energiekosten dus keurig laag.


Wat zijn de voordelen en nadelen van een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler van IZI Heat is ideaal voor grote huishoudens en huishoudens die graag zo duurzaam mogelijk willen leven. Echter is het systeem ook zeer complex en minder geschikt voor kleine woningen en kleine huishoudens. Het systeem heeft dus zowel voor- en nadelen.

Voordelen van een warmtepompboiler

• Verbruikt geen fossiele brandstoffen
• Lage energiekosten en hoog rendement
• Gunstig in aanschaf met aantrekkelijke subsidies
• Te combineren met zonnepanelen en huidige cv-ketel

Nadelen van een warmtepompboiler

• Groot van formaat
• Goedkope systemen veroorzaken geluidsoverlast


Prijs van een warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een redelijk dure investering. Zo betaal je een paar duizend euro voor de aanschaf van een warmtepompboiler. Hierbij worden nog kosten in kaart gebracht voor een professionele installatie en voor BTW.

Echter is het belangrijk om in acht te nemen dat je in de meeste gevallen kunt profiteren van gunstige subsidies voor de aanschaf van een warmtepompboiler. Een warmtepompboiler is namelijk een duurzame en milieuvriendelijke investering in komt daardoor in aanmerking voor diverse overheid of gemeente subsidieregelingen.

Warmtepompboiler terugverdienen

Vanwege de hoge aanschafkosten van een warmtepompboiler zien veel mensen af van de aankoop van de boiler. Echter is het belangrijk om in acht te nemen dat een warmtepompboiler zeer gunstig is qua rendement.

De aankoop van een warmtepompboiler is namelijk in de meeste gevallen een zeer goede investering die je al naar enkele jaren kunt terugverdienen. Zo verdien je de aankoop altijd terug in kosten besparing op energiekosten. Een warmtepompboiler verbruikt vaak minder elektriciteit dan een elektrische boiler.

Zo verbruikt een normale boiler 1 kWh elektriciteit voor het creëren van 1 kWh warmte, en kan een warmtepompboiler tot 3 kWh stijgen in warmte met 1kWh. Hierdoor is de terugverdientijd vele malen sneller en wordt de terugverdientijd voor een normaal huishouden op minder dan 5 jaar geschat.


De beste warmtepompboiler kopen

Het antwoord op de vraag waarom je een warmtepompboiler moet kopen voor je woning is simpel. Wanneer je wilt besparen op je energiekosten, duurzamer wilt leven en altijd over voldoende warm water wilt beschikken, is het aan te raden om een warmtepompboiler te kopen.

Het systeem brengt zowel voor- als nadelen met zich mee. Zo is het systeem niet voor elk type woning geschikt en is het belangrijk dat je nagaat of jouw woning en huishouden geschikt zijn voor de installatie van een warmtepompboiler. Indien je woning en warmtebehoefte geschikt is voor de installatie van een warmteboiler is het kopen van een warmtepompboiler altijd een duurzame investering.

Warmtepompboiler kopen - werking
prijs van een warmtepompboiler IZI Heat

Warmtepompboiler kopen bij IZI Heat
Warmtepompboiler of elektrische boiler
Warmtepompboiler of gasboiler
Warmtepompboiler of gewone boiler
Warmtepompboiler of hybride boiler
Warmtepompboiler Prijs, Voordelen & Soorten
Warmtepompboiler voor warm water
Warmtepompboiler: werking, voordelen, prijs

De beste warmtepompboiler kopen
De beste warmtepompboiler kopen in de buurt
Hoe werken warmtepompboilers?
IZI Heat warmtepompboiler
Waarom een warmtepompboiler kopen
Warmtepompboiler – boiler voor warm water
Warmtepompboiler is beter dan een gewone boiler
Warmtepompboiler kopen
Warmtepompboiler kopen

Warmtepompboilers
Warmtepompboilers – veel gestelde vragen
Warmtepompboilers in de buurt


Warmtepompboiler kopen

prijs van een warmtepompboiler IZI Heat